Ghidul Serviciilor
Stone System International, Cluj-Napoca - Pardoseli Si Tencuieli Decorative
inapoi la firma 818 vizite
Poza Tencuieli decorative amprentate
Foto

Tencuieli decorative exterior / exterior - beton amprentat vertical

Tencuielile decorative amprentate pentru exterior sau interior reprezinta un sistem revolutionar care utilizeaza aceeasi metoda ca si in cazul betonului amprentat, dar pe verticala (beton amprentat vertical).

Cu matriţele, materialele si tehnologia pe care le punem la dispozitie, este posibilă imitarea tuturor tipurilor de modele dorite, de la piatra naturala la caramida sau alte forme, cu un efect final real, ceea ce face dificila diferentierea unui perete realizat traditional de unul realizat cu Decowall. 

DECOWALL poate sa fie folosit aproape oriunde, de la case traditionale, la cladiri intregi, restaurante, pub-uri etc., atat pentru interior cat si pentru exterior.

Tencuielile decorative DECOWALL sunt rezistente la agenţii atmosferici, la raze UV si infrarosii, la fumuri industriale acide si bazice, nu au nevoie de intretinere, sunt impermeabile si transpirante, ceea ce le recomanda, in detrimentul sistemului traditional.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.