Ghidul Serviciilor
Stop & Dance Studio
inapoi la firma 5777 vizite
Poza Cursuri de dans pentru nunta
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

CURSURI DE DANS PENTRU NUNTA : DANSUL MIRILOR 

PACHET LOVE&DANCE PRO

O relatie frumoasa se incheie cu dansul mirilor. Pentru ca de acolo inainte incepe o casnicie frumoasa. Daca sunteti cuplul care vrea tot ce este mai bun, pachetul LOVE&DANCE PRO este cel care va defineste cel mai bine. Cu diferite nivele de complexitate la alegerea voastra, antrenorii nostri va ajuta sa primiti amintirea perfecta, pe care o meritati! 10 sedinte private de dans (+ 1 sedinta consultanta): dansul ales , plus cativa pasi din alte dansuri alese de comun acord (de exemplu: Salsa, Tango etc) + 1 show latino/standard/flamenco (25 min/1 pereche) SAU 1 reprezentatie speciala (show mixt) in care se pot alege 2 show-uri din latino/standard/ flamenco (30 min/1 pereche) *Pentru pachetele de 10 sedinte, putem lucra si colaje de mai multe melodii (chiar si de mai multe genuri musicale: rock&roll, tango, vals lent, salsaetc) propuse de tine si perechea ta!

Intrucat lectiile sunt individuale, in timpul acestora, singurele persoane prezente in sala de dans sunteti voi si cu antrenorul Stop&Dance.

PACHETELE STOP&DANCE INCLUD:

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.