Ghidul Serviciilor
Jaluzele Storescu
inapoi la firma 334 vizite
Poza Jaluzele interioare
Foto

Jaluzele verticale

Eleganta, stil si calitate

Jaluzelele verticale sunt probabil printre cele mai folosite sisteme de umbrire.

Lamelele verticale, disponibile in foarte multe culori si nuante, sunt produse fie din material textil, fie din aluminiu.

Lamelele textile sunt sunt taiate la 127 mm latime sau 89 m latime, cele din aluminiu fiind realizate numai la 89 mm latime.

Prin diversitatea materialelor, jaluzelele verticale sunt pretabile pentru orice incapere : locuinta, spatiu comercial, birou, etc.

Preturile accesibile, posibilitatea producerii pe dimensiuni mari, controlul foarte bun al luminii si posibilitatea montajului in orice spatiu fac din jaluzelele verticale o solutie de notorietate fiind ieftine si practice.

Sigur, preturile difera in functie de materialul ales dar si de varianta de actionare : manuala sau automatizata.

Garnisele sunt din aluminiu, si ele disponibile in mai multe culori. Avem inclusiv sine Hunter Douglas, de cea mai buna calitate.

Majoritatea materialelor sunt lavabile, curatandu-se foarte usor cu o laveta umeda, putand fi chiar si spalate. Este recomandat ca lamelele sa fie puse la uscat intinse pentru a evita sifonarea.

Produsele oferite de Jaluzele Storescu sunt de buna calitate, cu garantie 2 ani si perioada de viata de peste 8-10 ani.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.