Ghidul Serviciilor
Stoyk Company - Magazinul De Anvelope
inapoi la firma 9231 vizite
Poza Informatii tehnice
Foto
Foto
Foto

Sfaturi despre anvelope  

Cum ne asiguram ca anvelopa se va comporta perfect :

Anvelopele au memorie : cand anvelopele trec peste obstacole, pot fi afectate fara ca dvs. sa va dati seama ; daca observati sau banuiti ca au fost deteriorate, verificati-le imediat impreuna cu un expert in anvelope.

SFAT : abordati intotdeauna obstacolele incet si la un unghi mare, verificati periodic anvelopele pentru semne de deteriorare, cum ar fi taieturi sau galme si asigurati-va ca nu sunt prinse in cauciuc obiecte straine.

Daca mentineti presiunea corecta in anvelope, acestea nu se vor dezumfla : presiunea corecta intr-o anvelopa are efect crucial asupra duratei de viata si asupra sigurantei oferita de anvelopa.

SFAT : verificati presiunea in anvelope la fiecare doua saptamani si reglati-o daca este necesar ; ATENTIE : presiunea se verifica doar cand anvelopa este rece!

Respectati adancimea corespunzatoare a profilului caii de rulare a anvelopei : adancimea suficienta a profilului caii de rulare este singurul mod de a asigura distante de franare mici si de a reduce riscul de acvaplanare.

SFAT : inlocuiti anvelopele inainte ca acestea sa ajunga la nivelul minim legal (1.6 mm). Anvelopele de vara ar trebui sa aibe o adancime minima a profilului de 3mm si cele de iarna 4mm.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.