Ghidul Serviciilor
Style Residence 2, Bucuresti - Complex Rezidential
inapoi la firma 1000 vizite
Poza Style Residence 2 Proiect
Foto

Noul proiect STYLE RESIDENCE 2 cuprinde 187 de apartamente dispuse intr-un imobil cu trei scari al carui regim de inaltime este S+P+8E, parcaj subteran, parcaj suprateran, spatii verzi, alei pietonale si loc de joaca pentru copii.

Imobilul construit respecta prevederile normativelor in vigoare, structura cladirii fiind de calitate superioara, fundatiile fiind alcatuite din radier general, suprastructura fiind tip cadre din beton armat, diafragme, stalpi, grinzi si plansee din beton armat.

Imobilul detine un ADAPOST DE PROTECTIE CIVILA, amplasat la cota -6,30 a subsolului, sub nivelul parcajului subteran, suprafata utila a acestuia fiind de 471 mp. Peretii acestui adapost de protectie civila sunt realizati din beton armat in grosime de 40 cm.

Fiecare scara a imobilul va fi deservita de doua lifturi moderne de ultima generatie si va beneficia pe fiecare etaj de spatii tehnice aferente contorizarii individuale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.