Ghidul Serviciilor
Sudometal - Scari Si Balustrade Metalice, Bacau
inapoi la firma 3095 vizite
Poza Tehnologie
Foto

Vopsirea in camp electrostatic este utilizata pentru a crea un strat de vopsea mai rezistent si mai dur decat cel obtinut prin vopsirea conventionala. Stratul este, de asemenea, mai gros, deoarece vopseaua nu curge pe piesele vopsite, si nici nu se acumuleaza vopsea in anumite locuri. Acest lucru este ideal pentru piesele metalice deoarece nu apar diferente intre suprafetele vopsite orizontal sau vertical.

Un alt avantaj al vopsirii electrostatice este acela ca mai multe culori pot fi aplicate inainte de intarire, rezultatul fiind o combinatie de diverse culori si efecte intr-un singur strat de vopsea.

Inca din anul infiintarii, Sudometal se remarca prin calitatea materialelor si a aparaturii folosite, pentru a asigura aspectul, functionalitatea, si rezistenta produselor finite.

Avand o gama larga de servicii puse la dispozitia clientului, Sudometal se anganjeaza in a oferi solutii de durata pentru orice idee.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.