Ghidul Serviciilor
Complexul Hotelier Turist Suior
inapoi la firma 230 vizite
Poza Restaurant
Foto
Foto
Foto
Urmând acelaşi stil modern, restaurantul nostru cu o capacitate de 120 de locuri vă oferă atât preparate specifice bucătăriei maramureşene cât şi specifice bucătăriei româneşti şi internaţionale. Meniuri pe gustul tuturor, cocktailuri rafinate, dineuri, recepţii, mese festive, toate vă pot fi oferite de restaurantul nostru. Peste 30 de sortimente de vin completează oferta noastră care, alături de o servire ireproşabilă, asigură reuşita meselor servite în restaurant.

Terasa situată în partea vestică, cu un numar de 40 locuri, oferă turiştilor posibilitatea de a privi peisajul deosebit ce înconjoară complexul şi de a contempla superbe apusuri de soare.
Braseria cu o capacitate de 100 locuri fiind dotată cu bar propriu, este locul ideal pentru întrunirea turiştilor cazaţi. Iarna, aici, oaspeţii complexului precum şi schiorii pot să consume băuturi fierbinţi, refăcându-şi astfel forţele în vederea unei noi manşe pe pârtia de schi..

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.