Ghidul Serviciilor
Ama Sercom
inapoi la firma 2388 vizite
Poza Panouri Radiante Industriale
Foto
Foto

Incalzirea cu infrarosu

Radiatia în infrarosu este solutia cea mai eficienta de încalzire deoarece confortul termic este asigurat exclusiv prin radiatie, fara a se încerca încalzirea aerului din întreaga suprafata a cladirii. Temperatura aerului nu creste si astfel nu exista pierderi de caldura. Tehnologia de încalzire cu infrarosu permite de asemenea încalzirea pe zone. Astfel este posibila asigurarea confortului termic doar local, pe o anumita zona dorita din întreaga suprafata a încaperii.

Încalzirea spatiilor industriale

Pentru a putea încalzi spatiile mari, cladirile în care se desfasoara o activitate intermitenta sau care sunt doar partial ocupate, panourile radiante IRC (Radiatie Infrarosu Scurta) reprezinta o solutie deosebit de avantajoasa si economica. Functionarea acestui tip de panouri radiante cu infrarosu asigura un confort termic excelent, limitându-se doar la suprafetele si la perioadele pentru care necesita încalzirea. Consumurile de energie electrica sunt astfel adaptate la strictul necesar si costurile sunt substantial diminuate. În plus, repartizarea judicioasa a panourilor în incinta spatiului respectiv, astfel încât sa fie asigurata încrucisarea optima a fluxurilor de caldura, asigura un confort termic ideal.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.