Ghidul Serviciilor
Ama Sercom
inapoi la firma 2385 vizite
Poza Turbine eoliene
Foto
Foto

Producatorul olandez Fortis Wind Energy este liderul european, cu o experienta de peste 30 ani, cu peste 6000 de turbine eoliene montate in toata lumea. Paletii turbinelor eoliene sunt confectionati din fibra de sticla armata. Generatoarele folosite sunt generatoare sincron cu magnet permanent, destinat pentru a fi utilizat la un curent de 12, 24, 48, 120, 240 volti, adaptat pentru invertoare monofazate. Exista un sistem de siguranta care permite oprirea graduala a paletilor in functie de viteza vantului si protejarea circuitului electric. Toate turbinele eoliene Fortis au 5 ani garantie. Durata medie de viata a turbinelor eoliene Fortis este de 20 ani. Nu necesita mentenanta/intretinere.  Turbina eoliana Espada Fortis - 800 W Este singura turbina eoliana cu 2 paleti, este folosita in aplicatii care nu necesita consum mare sau pentru utilizare in zone fara conectare la reteaua electrica.

 Turbina eoliana Passaat Fortis - 1,4 KW Este destinata in cazul utilizarii rezidentiale private cat si pentru echipamente aflate in zone fara conectare la reteaua electrica.

 Turbina eoliana Montana Fortis - 5 KW Este folosita in aplicatii care nu necesita consum mare sau pentru utilizare in zone fara conectare la reteaua electrica.

 Turbina eoliana Alize Fortis - 10 KW Este folosita in aplicatii rezidentiale sau industriale.

Conditii comerciale: -Plata se face 50 % la comanda turbinei eoliene si 50 % la livrare. -Plata produselor se face la cursul BNR in ziua platii. -Durata de fabricare si livrare este de 4-5 luni din momentul achitarii avansului. -Conditia de livrare Ex Works-Groningen-Olanda (Se adauga costul transportului intre 500-1500 Euro + TVA functie de turbina eoliana). Servicii aditionale: -Asiguram transportul contracost la domiciliul clientului -Punem la dispozitia clientului gratuit proiectul de fundatie si toata documentatia de montaj aferenta echipamentelor -Oferim gratuit asistenta la montaj -La cerere se poate asigura, contracost, executarea fundatiei si a montajului echipamentelor

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.