Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Sunny Travel
inapoi la firma 753 vizite
Poza Grecia
Foto
Foto
Foto
Foto

Statiunea Paralia Katerini este situatã in Pieria, zona din partea nordica a Muntelui Olimp, numita “tara bogata” sau “tara de sub munte”. Statiunea Paralia – Olimpic Beach si orasul Katerini alcatuiesc cel mai cosmopolit si mai luminos colt din Pieria. Este considerata perla statiunilor de pe litoralul Greciei de nord, la numai 75 km sud de Salonic si 20 km de Muntele Olimp.

 

Vila Nikos se bucura de avantajul unei localizari de exceptie, in zona ultracentrala a statiunii, la numai aproximativ 40 m de plaja si circa 70 m fata de biserica.

 

Studiourile, luminoase si mobilate cu gust, dispun de tot confortul asigurat de dotari precum: grup sanitar propriu, balcon, aer conditionat (optional, contra cost – 5 euro/cam/zi) si mini bucatarie complet echipata: frigider, plita electrica, vesela.

 

 

 

Vila Akropolis se afla in centrul statiunii Olympic Beach, la 75 m de plaja intinsa, lata, cu nisip fin. Este o constructie finalizata in 2004 cu finisaje si dotari de ultima ora, ideala pentru familiile care calatorec insotite de copii. Vila Akropolis dispune de curte la intrare, lift si studiouri (garsoniere) pentru 2 si 3 persoane.     Facilitati: Fiecare studio (garsoniera) beneficiaza de urmatoarele dotari: baie proprie, minibucatarie proprie echipata cu frigider, plita, vesela, tacamuri, dormitor cu 2 si 3 paturi (in functie de rezervarea Dvs.), televizor, terasa mare.

 

Pret:

Plecare 22 iune – 92 euro/persoana

 

 

 

Pretul include : 7 nopti cazare , transport autocar .

 

 

 

Neincluse in pret :excursii optionale la Atena , insula Skiathos , Olimp , Meteora.

 

 

 

Program :

 

 

 

Luni : Plecare din Dej  , Bistrita  , Targul Mures  ,  Sighisoara , Brasov ., Bucuresti , Giurgiu , Sofia , Salonic , Paralia Katerini si Olympic Beach.

 

Marti:  Sosire in statiune , aproximativ la ora 11 . Cazare in camera . Seara intalnire cu reprezentantii agentiei partenere din Grecia . Prezentarea statiunii si a programelor optionale.

 

Miercuri-Luni : Program liber pentru plaja , relaxare , distractie , cumparaturi si excursii optionale ( Atena , Manastirile de la Meteora, croaziera pe insula Skiathos , Muntele Olimp , Salonic ect.)

 

 

Marti: Ora 9 eliberarea camerelor. In cursul dupamiezii ( aproximativ ora 16) imbarcare si plecare spre tara.

 

Miercuri : Sosire in Romania.

 

  

 

Oferta valabila pana in: 22.06.2009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.