Ghidul Serviciilor
Sunny Clean - Servicii Curatenie Bucuresti, Ilfov
inapoi la firma 19 vizite
Poza Curatenie comerciala
Foto

Servicii profesionale de curatenie pentru birouri, spatii comerciale, cabinete medicale, scari de bloc, sedii de banci, hoteluri, restaurante, gradinite, afterscool, locuri de joaca, sali de conferinte, sali de spectacol, sali de cinema,  târguri, expozitii, sali de sport, sali de fitness, etc.

Spatiul de lucru al fiecarei companii reprezinta cartea de vizita în relatia cu partenerii/clientii si totodata un mediu de lucru placut si relaxant pentru angajati. Societatea Sunny Clean  vine în întâmpinarea nevoilor dumneavostra si va pune la dispozite servicii profesionale de curatenie de cea mai înalta calitate la preturi avantajoase.

Veti remarca diferenta inca de la prima interventie.

Sunny Clean este o societate de curatenie specializata, cu o oferta de preturi flexibila stabilita in urma unei evaluari a spatiului si a consultarii cu clientul in privinta cerintelor . Preluarea curateniei de catre o firma specializata  va reprezenta un câstig semnificativ pentru compania dumneavoastra.

Va punem la dispozitie:

Serviciile noastre ajuta companiile sa isi reduca costurile alocate curateniei si in acelasi timp sa beneficieze de spatii curate si conditii mai bune pentru desfasurarea activitatii.

Avantaje:

Externalizand catre noi activitatea de curatenie veti beneficia de servicii profesionale, cu interventii la cerere sau cu abonament lunar. Pentru a beneficia de cel mai bun pret si de curatenie permanenta, va propunem varianta unui abonament lunar de  intretinere.

Servicii de curatenie comerciala oferite (click pentru mai multe detalii):

Curatenie birouri

Scari de bloc

Crese, gradinite, scoli, afterschool

Conferinte targuri expozitii

Hoteluri si pensiuni

Restaurante, baruri, cazinouri

Cabinete medicale

Sali de sport, Sali de fitness

Saloane de infrumusetare

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.