Ghidul Serviciilor
Sunprojekt System - Comercializare, Instalare, Service Sisteme Solare Fotovoltaice
inapoi la firma 8 vizite
Poza CEF consum casnic/rezidential
Foto
Foto

Instalarea centralelor electrice fotovoltaice pentru locuinte devine din ce în ce mai accesibila, datorita marilor progrese în domeniul energiei solare fotovoltaice. În plus, preturile au scazut considerabil în ultimii ani, ceea ce înseamna ca instalarea centralelor a devenit din ce în ce mai accesibila. În plus, din cauza scumpirii energiei electrice din reteaua publica, costurile implicate se amortizeaza mult mai rapid.

În continuare, va povestim tot ce trebuie sa stiti pentru a trece la autoconsum.

COMPENSARE CONSUM 1:1

In vederea asigurarii cadrului de reglementare necesar implementa?rii efective a mecanismelor de compensare cantitativa si de regularizare financiara? nou instituite pentru consumatori, prin OUG nr. 143/2021, a fost aprobata? Metodologia de stabilire a regulilor de comercializare a energiei electrice produsa în centrale electrice din surse regenerabile cu putere electrica instalata de cel mult 400 kW pe loc de consum apartinând prosumatorilor prin Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 15/2022.

SUNPROJEKT va ofera spre vânzare echipamente disponibile în stoc, asigurând de asemenea instalarea, consultanta si service-ul.

Pentru consumul casnic, SUNPROJEKT va ofera SISTEME COMPLETE DE CENTRALE ELECTRICE FOTOVOLTAICE, compuse din:

  • PANOU FOTOVOLTAIC
  • INVERTOR
  • SISTEM de PROTECTIE ELECTRIC
  • SISTEM DE FIXARE PANOURI FOTOVOLTAICE
  •  

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.