Ghidul Serviciilor
Sunprojekt System - Comercializare, Instalare, Service Sisteme Solare Fotovoltaice
inapoi la firma 8 vizite
Poza CEF consum industrial / comercial
Foto
Foto

Energia solara regenerabila garanteaza mari economii de costuri pentru afacerea ta pentru mai mult de 25 de ani. Rentabilitatea rapida a investitiei, dar si adaugarea unei componente durabile afacerii, sunt doar câteva dintre motivele pentru care orice antreprenor ar trebui sa se gândeasca la utilizarea energiei solare fotovoltaice în compania sa. Indiferent de dimensiunea si consumul companiei, panourile fotovoltaice pot satisface toata cererea de energie si pot reduce factura la electricitate cu pâna la 100%.  Asa ca, nu este de mirare ca numarul antreprenorilor care aleg sa-si genereze propria energie în companiile lor creste an de an în întreaga lume.

COMPENSARE CONSUM 1:1

În vederea asigurarii cadrului de reglementare necesar implementa?rii efective a mecanismelor de compensare cantitativa? s?i de regularizare financiara? nou instituite pentru prosumatori prin OUG nr. 143/2021 a fost aprobata Metodologia de stabilire a regulilor de comercializare a energiei electrice produsa în centrale electrice din surse regenerabile cu putere electrica instalata de cel mult 400 kW pe loc de consum apartinând prosumatorilor prin Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 15/2022.

SUNPROJEKT va propune spre vânzare echipamente din stoc, asigurând si servicii de instalare, consultanta si service.

Pentru consumul comercial, SUNPROJEKT va ofera SISTEME COMPLETE DE CENTRALE ELECTRICE FOTOVOLTAICE, compuse din:

  • PANOU FOTOVOLTAIC
  • INVERTOR
  • SISTEM de PROTECTIE ELECTRIC
  • SISTEM DE FIXARE PANOURI FOTOVOLTAICE
  •  

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.