Ghidul Serviciilor
Sunprojekt System - Comercializare, Instalare, Service Sisteme Solare Fotovoltaice
inapoi la firma 8 vizite
Poza Sunprojekt System
Foto

Modalitatile alternative de generare a energiei electrice au devenit subiect de maxima importanta în zilele noastre, ca urmare a discutiilor internationale de la nivel înalt despre schimbarile climatice si a cresterii tot mai accelerate a costurilor cu energia. Iar soarele este cea mai prietenoasa sursa de energie cu mediul înconjurator, având efecte minime de poluare. 

Din fericire, datorita evolutiei tehnologice, dar si datorita conditiilor de mediu, energia solara reprezinta solutia optima pentru generarea energiei electrice de catre entitati private.

SUNPROJEKT pune la dispozitie echipamente si servicii pentru sisteme / kit-uri fotovoltaice la cheie, cu si fara stocare de energie, pentru utilizatorii rezidentiali si industriali, on grid si hybrid.

Misiunea SUNPROJEKT este de a facilita tranzitia cât mai multor consumatori de energie de la sistemul clasic, bazat pe utilizarea resurselor naturale (combustibili fosili, gaze naturale etc.) la statutul de producator de energie prin mijloace regenerabile, protejând astfel mediul înconjurator, cât si autonomia energetica a fiecaruia.

SUNPROJEKT beneficiaza de experienta acumulata prin realizarea cu succes a numeroase proiecte electrice complexe, cum ar fi: statii electrice, centrale electrice fotovoltaice si automatizari industriale, dar si experienta manageriala din perioada construirii business-ului Wetterbest.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.