Ghidul Serviciilor
Brasov-Sunset Villas****
inapoi la firma 3139 vizite
Poza Activitati si Divertisment
Foto

Oamenii nu pot decide sa fie extraordinari, pot doar decide sa faca lucruri extraordinare, spunea Sir Edmund Hillary, cuceritorul Everestului. Unul dintre ele este alpinismul.

Desi este privit cu temere de majoritatea celor care nu au incercat niciodata acest sport, alpinismul este un sport la fel de sigur ca toate celelalte daca este practicat ca la carte. Este un sport accesibil oricui, existand totodata trasee pentru incepatori (chiar si pentru copii) si pentru cei mai avansati. Masivele din zona (Bucegi, Postavaru, Piatra Craiului) ofera sute de trasee de alpinism de toate gradele de dificultate. Alpinismul nu implica doar ascensiunea verticalelor, ci si ascensiunea vailor alpine, sau a diverselor trasee care necesita un minim de cunostinte si echipament. Noi va putem initia in acest sport, sau daca nu sunteti incepatori, putem incerca impreuna trasee de diferite dificultati. Va vom pune la dispozitie tot echipamentul necesar.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.