Ghidul Serviciilor
Brasov-Sunset Villas****
inapoi la firma 3139 vizite
Poza Programe si tarife
Pret: 1.575 RON
Foto

Sunset Villas este singura unitate turistica din tara care ofera pachete Ultra All Inclusive. Aceste pachete au devenit celebre datorita lipsei oricaror restrictii calitative sau cantitative asupra preparatelor culinare si a bauturilor servite de clienti.

 

Totodata, aceste pachete includ si organizarea activitatilor de divertisment (trasee montane,picnicurile ,program de dans seara,diverse jocuri in door(mima,concursuri diverse). Asadar, pe langa lipsa restrictiilor la macare si bautura, oaspetii pot opta in cadrul aceluiasi pret pentru excursii in imprejurimi, la castele, manastiri, muzee sau monumente istorice cu microbuzul pe distante de max 150km/zi, pentru plimbari montane de toate gradele de dificultate.Programe suplimentare contra cost (atv-uri,paintball,alpinism).

 

 

7 zile( 6 nopti) Ultra All Inclusive(sunt incluse bauturi fine si vechi,inclusiv cele de import,sucuri naturale,cafea expreso,mancare conform comenzilor clientilor,programele de divertisment mentionate mai sus) : Pret single 1.575 ron/cazare in camera dubla

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.