Ghidul Serviciilor
Supergaz Fuel System
inapoi la firma 18028 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto

SC SUPERGAZ FUEL SYSTEM SRL

 

Inca de la infiintare societatea noastra a urmarit promovarea produselor si serviciilor de calitate, adoptarea unei atitudini responsabile si competente fata de clientii nostri si nu in ultimul rand formarea unei echipe de profesionisti tineri, dinamici, care sa ofere solutii de un inalt nivel calitativ.

 

De-a lungul timpului, experienta acumulata cat si numarul mare de clienti care au apreciat serviciile oferite de noi, ne-au facut sa ne dezvoltam propria filozofie si propriile principii de a face afaceri. Astfel in cei sapte ani de activitate am reusit sa ocupam prima pozitie pe piata Instalatiilor auto GPL

 

Firma noastra este autorizata R.A.R. pentru comercializarea si montajul instalatiilor GPL, instalatiile comercializate de noi sunt de provenienta italia , olanda si sunt omologate R.A.R.

 

Oferim 24 luni garantie cat si post garantie, montajul fiind gratuit. Avantajele colaborarii cu firma noastra sunt: siguranta, seriozitatea, responsabilitatea si nu in ultimul rand profesionalitatea serviciilor oferite de noi .

 

In speranta ca suntem solutia dumneavoastra, va asteptam sa va convingeti la service-ul nostru.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.