Ghidul Serviciilor
Supergaz Fuel System
inapoi la firma 18028 vizite
Poza Instalatii auto Gpl - MARINI
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

INSTALATIILE auto gpl Marini sunt instalatii din Italia, aceasta marca avand o vechime de peste 30 de ani in domeniul autogazului si este recunoscut pe plan international avand certificatul de calitate ISO 9001.

 

SUPERGAZ GPL este service auto gpl autorizat R.A.R. sa monteze acest tip de instalatie pe un segment foarte vast de automobile cu motoare avand aprindere prin scanteie si puteri intre 31 kw si 180 kw .

Exemple de autovehicule pe care se poate monta instalatiile gpl Marini: Dacia, Dacia Logan, Daewoo Matiz, Daewoo Cielo, Daewoo Nubira, etc.

 

Gazul Petrolier Lichefiat este un combustibil care se obtine la un cost relativ scazut, pretul final de vanzare la statiile de alimentare fiind de 50-60% din cel al benzinei.

* Datorita densitatii mai mici fata de benzina consumul de GPL exprimat in litri va fi pana la 10 % mai mare decat cel de benzina. De aceea se poate economisi minimum 40 % din costul carburantului.

* In Romania cu suma reprezentata de costul a 10 litri de benzina se parcurge o distanta mai mare cu 40% folosind GPL-ul. * Investitia din montarea unei instalatii de gaz se amortizeaza intr-un timp relativ scurt (aproximativ 10.000-15.000 km), numai din diferenta de cost Benzina-GPL. ECOLOGIC

* GPL-ul este un excelent combustibil pentru autovehiculele care sunt nevoite sa se incadreze in normele de poluare devenite din ce in ce mai stricte.

* NU ESTE TOXIC pentru sol si acvifere in cazul unor scurgeri accidentale.

* Arderea GPL-ului produce cu pana la 15-20 % mai putin CO2 fata de motoarele care folosesc benzina. GPL-ul emite de asemenea cu 97% mai putin benzen decat benzina fara plumb. Acest combustibil foloseste un sistem sigilat, avand emisii de hidrocarburi apropiate de zero !!!

* In final un beneficiu in plus este acela ca in cazul unei revarsari GPL-ul se evapora mult mai repede decat benzina sau motorina. In contrast cu benzina si motorina nu exista riscul de contaminare a solului sau a apei.

* Mai mult decat atat, vehiculele sunt mai putin zgomotoase decat cele pe benzina sau diesel, reducandu-se si poluarea fonica.

* Compozitia amestecului depinde de clima tarii in care este servit si este reglementata de norma europeana adoptata si in Romania sub indicativul SR EN 589- 2002.

* GPL-ul este astazi carburantul pentru un viitor mai curat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.