Ghidul Serviciilor
Supergaz Fuel System
inapoi la firma 18028 vizite
Poza Intrebari frecvente GPL auto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Intrebari frecvente GPL auto SUPERGAZ GPL va raspunde:

 

GPL-ul uzeaza motorul?

- Nu ! Chiar se reduce uzura motorului! Acest fapt se intampla mai ales la pornirile pe timp rece pentru ca GPL-ul nu spala lubrifierea uleiului de pe peretii cilindrilor. Motoarele moderne pe benzina se preteaza excelent pentru conversia pe gaz. - GPL auto este curat, nu contine apa sau alte impuritati, are o ardere completa si nu genereaza depuneri calaminice pe pistoane, bujii sau segmenti; - GPL nu se amesteca cu uleiul, nu conduce la degradarea acestuia garantind utilizarea uleiului in conditii de siguranta pina la termenul precizat de producator;

 

De ce exista ingrijorari fata de acest sistem?

- Cea mai mare parte a ingrijorarilor asupra sigurantei este PERCEPTIA si lipsa de familiarizare cu acest sistem. Ca si toti ceilalti combustibili, GPL-ul este inflamabil si de aceea trebuie manevrat in siguranta si cu atentie. Din acest motiv, industria a luat masuri stricte si tehnologii avansate pentru asigurarea sigurantei. Chiar si asa GPL-ul este ocazional victima unor articole de ziar alarmante asupra unor accidente izolate - de multe ori indiferent de cauzele producerii lor.

 

Poate sa mearga masina si pe gaz si pe benzina?

- Este optiunea dumneavoastra. Puteti sa circulati pe benzina sau pe gaz. Administrarea ultimelor sisteme de motorizari duale (gaz –benzina), se face astfel incat performantele sa fie la fel de bune indiferent de combustibilul utilizat.

 

Sunt afectate performantele masinii?

- Sunt foarte putine diferente intre performantele motorului pe GPL si cel pe benzina. Chiar daca in unele cazuri puterea poate sa scada cu pana la 10% in cazul unui sistem pe injectie lichida, performantele pot creste cu 5%. Unii soferi spun ca manevrabilitatea creste si pentru cineva care conduce o masina pe motorina sunt evident mai putine noxe.

 

Exista dezavantaje in folosirea GPL-ului auto?

  - In practica transformarea unui autovehicul pentru a putea functiona pe gaz implica inconveniente minore. Cea mai importanta dintre ele ar fi reducerea spatiului din portbagaj. O pierdere a puterii de accelerare si o mica crestere in greutate a masinii cu aproximativ 50 de kg.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.