Ghidul Serviciilor
Arca Hobber, Magneti Si Produse Magnetice Bucuresti
inapoi la firma 330 vizite
Poza Magneti Industriali
Pret: 2.234,37 RON
Foto

Magnet permanent pentru ridicare 600 Kg 

Magnetul de ridicat sarcini serveste la manipulare cu material plan si circular de ex. in ateliere de productie, depozite de materiale metalurgice, la manipulare de langa foarfece, prese, masini de taiere si de prelucrare a metalelor, la schimbarea formelor din prese cu injectare. Ofera o larga arie de utilizare ca dispozitiv de ridicare in fabrici, docuri, depozite, si in industria transporturilor.Contin magneti neodim puternici, care permit ridicarea ușoara, rapida si sigura a diferitelor obiecte feroase, agata, transporta si decupleaza incarcatura extrem de usor.Sunt confortabili deoarece opereaza intotdeauna deasupra incarcaturii, fara sa o comprime si fara sa o deformeze.Optimizeaza spatiile de lucru, dat fiind ca nu necesita nici spatii de manevrare, nici spatii intre o incarcatura si alta.

Dispozitivul are un maner cu ajutorul caruia se poate deschide sau inchide campul magnetic.Dispozitivul magnetic de ridicare este rezistent la umiditate și praf.

Caracteristici:

Lungime: 233 mmLatime: 122 mmInaltime: 118 mmLungime maner: 196 mmMagnet: NeodimMagnetizare: N45Forta de ridicare plata: 600kgForta de ridicare cilindrica: 300 kgTemperatura maxima de lucru: 80°CGreutate: 20 Kg

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.