Ghidul Serviciilor
Super Print
inapoi la firma 203 vizite
Poza Productie Publicitara
Foto

Bannerele imprimate se intalnesc astazi peste tot, pe strada, pe cladiri sau panouri publicitare, la orice eveniment, targ sau expozitie, pe diverse structuri sau displayuri, la interior sau exterior, avand probabil cel mai larg spectru de aplicatii posibile. 

Imprimate pe o singura fata sau fata-verso, cu capse de prindere pentru fixarea rapida,  bannerele stradale pot avea teoretic orice dimensiune, fiind posibila lipirea mai multor fasii pentru a crea o imagine unitara, fara intreruperi.

Pentru imprimarea celor 2 materiale reciclabile (HDPE Banner si Tyvek Banner stradal) si pentru obtinerea unei solutii integral ecologice, folosim cea mai noua tehnologie HP Latex, cu cerneluri ecologice pe baza de apa, fara miros sau alti compusi daunatori. Cele 6 culori folosite CMYKLcLm si rezolutia maxima de 1200 DPI asigura o calitate impecabila a printurilor, cu un gamut extins de culoare,  si durabilitate excelenta in timp la exterior (minim 1 an).

HDPE ECO Banner (100% Reciclabil)

HDPE sau Polietilena de Inalta Densitate este cea mai buna alternativa la clasicul banner din frontlit PVC, cu un impact mult mai mic asupra mediului inconjurator.La o greutate de 180g/mp ofera o rezistenta similara sau  chiar mai mare decat a unui frontlit de 440g/mp si cu toate acestea este 100% reciclabil. Greutatea redusa ii ofera si avantajul de a fi usor de manevrat si depozitat.Poate fi utilizat pentru aceleasi aplicatii ca si frontlitul,  avand o rezistenta foarte mare pentru exterior si in acelasi timp oferind o calitate exceptionala a printului pentru aplicatiile de interior.

Tyvek ECO Banner (100% Reciclabil)

Material cu densitate crescuta, rezistenta extrem de ridicata si greutate foarte scazuta, reprezentand o alternativa ecologica la bannerele simpla fata din PVC, materialul fiind 100% reciclabil.Principalul atu este acela de a oferi printuri de o calitate fotografica la o greutate de numai 140g/mp si o rezistenta similara sau chiar mai mare decat a unui banner obisnuit.Se utilizeaza in semnalistica de interior/exterior,  pentru panouri grafice POS/POP, display-uri, etc.

Banner imprimat simpla fata (frontlit)

Material compus dintr-o tesatura de PVC special, pretensionat, cu greutatea de la 440g/mp si rezistenta de expunere de cel putin 2 ani.Aplicatii: panouri mari dimensiuni indoor- outdoor, bannere stradale si pentru evenimente, display-ere.

Banner imprimat pentru casete luminoase (backlit)

Material compus dintr-o tesatura de poliester special,  cu coating din PVC alb translucent pe ambele parti. Are o greutate de 510g/mp si o rezistenta de cel putin 12 luni la exterior si 2  ani  la interior.Aplicatii: panouri iluminate din spate, casete si reclamelor luminoase.

Banner stradal perforat (mesh)

Material PVC de culoare alba, cu perforatii si rezistenta marita la conditiile de mediu.Se utilizeaza la decorarea fatadelor si a cladirilor, perforatiile permitand luminii sa patrunda prin el, cat si pentru realizarea bannerelor de mici sau mari dimensiuni, atat pentru exterior cat si pentru interior.

Banner stradal dubla fata imprimat fata-verso (blockout)

Material compus dintr-o tesatura de poliester  pretensionat, cu coating din PVC alb pe ambele parti si un strat perfect opac la interior.  Blockout-ul are o suprafata mata, opaca, perfecta pentru a se putea printa pe ambele fete.Are grosimea de 610g/mp si rezistenta de expunere la exterior de cel putin 1 an.Este ideal pentru o gama larga de aplicatii de interior  sau exterior, in special bannere sau steaguri care necesita imprimarea  pe ambele fete le materialului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.