Ghidul Serviciilor
Super Print
inapoi la firma 203 vizite
Poza Productie Publicitara
Foto

Hartia este probabil cel mai des folosit material in imprimarile digitale. Desi este un material cu costuri reduse, hartia permite imprimari de mare rezolutie, comparabile cu calitatea fotografica si durabilitatea la interior de cel putin 1 an.

Putem imprima pe orice fel de hartie in rola, cu latimea maxima de 1.52 m si grosime de la  110 g/mp pana la 220 g/mp.

Pentru imprimare folosim cea mai noua tehnologie HP Latex, cu cerneluri total ecologice, fara miros sau alti compusi daunatori. Cele 6 culori folosite CMYKLcLm si rezolutia maxima de 1200 DPI asigura o calitate impecabila a printurilor, cu un gamut extins de culoare,  si durabilitate excelenta in timp.

Pentru protectie mecanica suplimentara, hartia imprimata se poate lamina cu o folie de protectie suplimentara, perfect transparenta, cu aspect mat sau lucios.

Aplicatii principale: panotaj outdoor de mari dimensiuni cu iluminare din fata (hartia blueback – pentru displayuri cu iluminare din fata), afise, citylight-uri si bus-shelter-e (hartia whiteback- pentru displayuri cu iluminare din spate), postere si fotografii  imprimate (hartia foto).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.