Ghidul Serviciilor
Centrul Educational 10 (Zece)
inapoi la firma 839 vizite
Poza Cursuri limbi straine
Pret: 30 RON
Foto

Centrul nostru de meditatii pentru limba ENGLEZA este unul flexibil, care doreste sa raspunda tuturor cerintelor si nevoilor de a invata aceasta limba. Cursurile pornesc chiar de la varste fragede (meditatii ENGLEZA pentru copii), si ajung pana la cursuri de pregatire pentru cele mai complexe si dificile examene de atestare limba.

Din 2010, în conformitate cu Ordinul nr. 5794/ 29.10.2009 emis de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tinertului si Sportului şi publicat in Monitorul Oficial, probele de competenţă lingvistică din cadrul Bacalaureatului pot fi echivalate cu rezultatele obţinute la examenele de limbi străine cu recunoaştere internaţionala, iar cursurile noastre iti asigura un avantaj important in promovarea acestor examene.

Fie ca esti incepator, avansat sau nu ai deloc notiuni de limba ENGLEZA, noi iti punem la dispozitie materialele si metodele care te ajuta sa obtii eficientizarea maxima a muncii tale de pregatire. Astfel poti alege nivelul de pregatire, modul de participare la curs (prezenta fizica sau online), precum si domeniul practic pentru care iti foloseste limba ENGLEZA.

CLUB DE CONVERSATIE

Data: IN FIECARE VINERI

Interval orar: 18:30-20:30

Pretul: 30 LEI / SEDINTA

PROFESOR: TONY (american nativ)

Rezervari Bucuresti: 0730.137.443 sau office@centrumeditatii.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.