Ghidul Serviciilor
Centrul Educational 10 (Zece)
inapoi la firma 839 vizite
Poza Cursuri uman
Foto

Centrul de Meditatii vine in intampinarea celor care doresc sa obtina cel mai bun punctaj la probade Rationament Logic din cadrul admiterii in Magistratura (INM).

Pregatirea vizeaza in intregime programa de concurs, toate cele 3 tipuri de probe:

Intrebari de gandire logicaIntelegerea unui text scrisGandire analitica

Cursul de admitere la Institutul National al Magistraturii se axeaza pe doua coordonate:

1. Oferirea bazei teoretice privind principiile si legile logice necesare rezolvarii grilelor inmod corect, optim si rapid2. Insusirea metodelor si tehnicilor de rezolvare specifice acestui tip de examen ( tip LSAT)

Cursul este tinut de profesori exceptionali de logica si argumentare cu vechime in practica rezolvariide probleme de logica de tip LSAT, respectiv admitere la INM si cu rezultate remarcabile inpregatirea candidatilor chiar si pe termen scurt.

Formatul cursului este unul extrem de eficient pentru candidat, fiind adaptat la cerintele probei derationament logic: interactiv, practic, bazat pe exercitiu si rezolvare de grile tip examen, cu feedbackimediat.

Avantajul major al acestui curs este posibilitatea de a-ti insusi rapid scheme si algoritmi de gandirecare te ajuta sa rezolvi corect si in timp util toate grilele la examen!!!

Cursul se finalizeaza cu o proba de simulare a examenului de rationament logic (100 intrebari).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.