Proiect, design, plan bucatarie profesional, restaurant, hotel, amenajare, HACCP
Executam proiect profesional, design, plan, amenajare pentru bucatarie de restaurant, fast food, catering, cantina, salon de evenimente sau hotel conform normelor sanitare HACCP in vigoare.
Proiectarea se poate face luand in considerare echipamentele ofertate de societatea noastra sau echipamente deja achizitionate.
In procesul de aranjare al echipamentelor pe planul Dumneavoastra vom tine cont de tipul de alimentare existent in locatie si de fluxul tehnologic conform standardelor sanitare.
Daca doriti sa faceti o cerere pentru acest serviciu va trebui sa ne furnizati urmatoarele detalii:
1. specificul afacerii (ex.: restaurant a-la-carte, salon de evenimente, autoservire, fast-food etc)2. capacitatea maxima a localului (ex. 150 persoane)3. tipul preferat sau existent de alimentare al echipamentelor (gaz/electric/aburi)4. termen limita de achizitie (ex. 40 zile)5. mentionati specificul meniului (italian, international, chinezesc etc)6. Localitatea unde este sau va fi localul
Avand din timp un proiect profesionist (plan sau desing) conform normelor si standardelor HACCP pentru viitoare Dumneavoastra bucatarie puteti verifica cu usurinta livrarea echipamentelor, executia instalatiilor (gaz, electric, alimentare apa, scurgere). Deasemenea, veti obtine mai usor autorizatia de functionare deoarece fluxul tehnologic al amenajarii este conform normelor sanitare in vigoare privind bucatariile de restaurant, hotel, fast food, catering, cantina, catering etc.
Dupa acceptarea design-ului bucatariei, noi va furnizam si planul pentru instalatii (gaz, electric, alimentare apa, scurgere) impreuna cu toatea detaliile specifice necesare executarii acestora.
In cazul in care va faceti propria constructie a localului, recomandam ca inainte de inceperea constructiei sa consultati specialistii nostrii deoarece in multe cazuri, planurile oferite de arhitecti nu detaliaza toate aspectele unei bucatarii.
La intocmirea unui plan sau design de bucatarie profesional pentru restaurant sau hotel trebuiesc luate in calcul dimensiunile echipamentelor de bucatarie pentru a cunoaste marimea separatiilor zonelor de pregatire, de gatit, de servire, spalare vase, depozitare materie prima uscata si alimente ce necesita depozitare frigorifica. In multe cazuri spatiile dedicate bucatariilor sunt subdimensionate si aglomerarea, iar acest aspect duce la ingreunarea servirii si neputinta de marii capacitatea localului.