Ghidul Serviciilor
Complexul Agro-Industrial Suraki
inapoi la firma 9338 vizite
Poza 1. Despre Compania Suraki
Foto

Într-o industrie alimentara cu mari jucători, relativ bine definiţi, societatea noastră a identificat o nişă pe care o exploatează deja de doi ani.

- Cresterea strutilor, la început un hobby, ulterior transpus într-un plan de afaceri, a dus la realizarea celui mai semnificativ complex agro industrial, în acest domeniu din Europa de Sud Est.

În zilele noastre bucătăria este caracterizată în primul rând de calitatea din ce în ce mai slabă a hranei, de aglomerarea de aditivi, adaosuri proteice şi în general o întreagă serie de produse din industria chimică, nerecunoscute de organismul uman şi alcăror efect se evidenţiază pe termen lung.

Toate acestea coroborate cu stresul zilnic sunt printre factorii primordiali ce afectează major dezvoltarea şi viaţa noastră de la cele mai mici vârste până la cele mai înaintate. 

 

SC SURAKI SRL a fost înfiinţată în anul 2001, într-o locaţie special selectată, neafectată de dezvoltarea industrială, alfată la circa 50 km , sud vest, depărtare de capitală.

-  În anul 2006 a fost finalizată prima investiţie, o ferma de creştere şi inmultire a strutilor, având o capacitate de până la 20.000 de capete, pentru ca un an mai târziu, să fie finalizat restul complexului agro industrial, abatorul, sectia de prelucrare a carnii carmangerie, secţia de prelucrare a pieilor tabacarie şi staţia de epurare şi incinerare.

Alături de ferma zootehnică complexul dispune şi de o fermă vegetală, având în exploataţie o suprafaţă de circa 300 ha, care asigură furajarea animalelor din fermă, astfel  având un ciclu de producţie complet integrat. 

- Complexul Suraki este specializat în exploatarea strutilor, dar această activitate reprezintă doar o treime din total, restul fiind ocupat de abatorizarea ovinelor şi caprinelor. Alaturi de animalele produse în cadrul fermei, sunt abatorizate şi animale de altă provenienţă, în special efectivele de ovine şi caprine, astfel oferind o gama variată de produse şi preparate din carne.

- În momentul de faţă SC SURAKI SRL este cel mai mare producător şi distribuitor de carne de strut, acoperind circa 90% din totalul cererii de pe piaţă, restul fiind acoperit de micii crescători autohtoni.

 

Reţeaua noastră de distribuţie include unele dintre marile lanţurile de magazine cât şi în reţeaua de hoteluri şi restaurante din capitală şi pe Valea Prahovei.

Între reţele de magazine în care se găses produsele noastre se află nume referinţă precum hipermarketurile Metro, Real, Carrefour, Auchan, Billa, Nic, precum si magazinele naturiste Pukka Food-Bucuresti, Raid Natura-Ploiesti, Dapa-Targoviste si alte magazine

 

Mentionam deasemenea ca societatea noastra este autorizata ISO 9001:2001; ISO 14001:2005; ISO 22000:2005, HALAL, beneficiind in acelasi timp si de autorizatie pentru schimbul intracomunitar cu produse alimentare de origine animala si singura societate cu autorizatie pentru prelucrarea carnii din vanat.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.