Compania Suraki comercializeaza carne de oaie si capra si produse din aceasta carne sub brandul Suraki.
Beneficiile consumului de carne de miel si de oaie
Carnea de miel contine o mare cantitate de zinc si fier.
Fierul este vital pentru formarea de celule rosii, iar zincul este esential pentru crestere si pentru sistemul imunitar.
Zincul si fierul continut in carnea de miel si oaie este asimilat de organism mai repede decat din orice alta sursa.
Aceasta carne este o sursa foarte bogata de proteina de calitate. Toate animalele abatorizate de compania Suraki provin din Romania, animale crescute pe pasunile mioritice.
Va asiguram ca animalele nu au fost crescute sau ingrasate in mod artificial.
Datorita nivelului profesionist de abatorizare/transare carnea vine cu un continut cat se poate de mic de grasime. (dar suntem constienti o anumita cantitate de grasime trebuie sa ramana pe carne pentru ai asigura savoarea).
Jumatate din cantitatea de grasime continuta de carnea de miel este nesaturata, grasime care nu este asimilata si care este benefica pentru organism.
Carnea de miel este o foarte buna sursa de vitamine B (B12 in mod deosebit).
Aceasta vitamina este esentiala in reactiile metabolice. De asemenea sunt continute si o serie de alte minerale benefice organismului precum cupru, magneziu si selenium.
Carnea de capra
Carnea de capra are reputatia de a fi o carne tare, cu aroma de vanat, dar poate fi si frageda si gustoasa in functie de cum a fost crescut animalul si cum a fost pregatita mancarea. Desi este clasificata drept o carne rosie, carnea de capra contine mai putina grasime si colesterol decat cea de miel sau de vita, ceea ce o face mult mai sanatoasa pentru a fi consumata. Pentru pragatirea acesteia trebuie sa se ia in considerare o gatire inceata la foc mic pentru a pastra fragezimea.
Va putem oferi o gama larga de produse:
- File de oaie
- Cotlet de oaie
- Pulpa de oaie
- Spata de oaie
- Carcasa de oaie
- Carne integral dezosata