Ghidul Serviciilor
Swing Trade Eurosandoor, Usi De Garaj Sectionale Rezidentiale Si Industriale - Sovata
inapoi la firma 240 vizite
Poza Porti culisante
Foto

Portile culisante EurosanDOOR sunt fabricate din structura metalica cu posibilitatea aplicarii mai multor tipuri de învelis. Eleganta acestora si modul de functionare automatizat confera un grad ridicat de confort, în plus ele reprezinta si cartea de vizita a fiecarui beneficiar.

Portile culisante EurosanDOOR au structura metalica si pot avea diferite tipuri de finisaje, de exemplu: plasa de gard tip Heras, scândura verticala sau orizontala, tabla cutata orizontala sau verticala, bare verticale sau orizontale din teava rectangulara sau chiar panouri precum cele folosite la usile sectionale. Aceste porti ruleaza pe o sina, cu ajutorul câtorva perechi de role si al automatizarii. 

 Clientul are posibilitatea de a alege vopsirea portii în orice culoare din gama RAL. Vopsirea se poate realiza atât prin pulverizare pentru  o întretinere mai usoara în timp, cât si în câmp electrostatic.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.