Ghidul Serviciilor
Terra & Construct Development, Bucuresti
inapoi la firma 1776 vizite
Poza Constructii civile
Foto

T&C Development va propune conceptul case solide, cu respectarea celor 3 elemente: calitate, durabilitate, siguranta, totul garantat mai mult de o viata.

Executam lucrarile sub atenta supreveghere a inginerilor nostri, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, case si vile din caramida pe structura de beton armat “la cheie” sau “la rosu”, cu materiale achizitionate de la cei mai cunoscuti furnizori de pe piata, garantand cel mai bun raport calitate/pret de pe piata, oferind garantie in exploatare pentru lucrarile executate conform Legii 51/1990.

T&C Development faciliteaza la cerere intocmirea proiectului de arhitectura, structura si instalatii, fazele D.T.A.C.,  P.Th si D.D.E., obtinerea certificatului de urbanism, a avizelor necesare precum si  obtinerea autorizatiei de construire, dispunand de un departament specialiazat in acest sens.

Pentru mai multe detalii, accesati http://www.t-c.ro/servicii/constructii-civile/constructii-case-si-vile/.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.