Ghidul Serviciilor
Terra & Construct Development, Bucuresti
inapoi la firma 1776 vizite
Poza Lucrari de hidroizolatii
Foto

T&C Development este specializata in executarea lucrarilor de hidroizolatii pentru terase circulabile sau necirculabile, dispunand de personal specializat in studii hidrologice si termice, astfel va putem oferi cele mai bune solutii in materie de hidroizolatie.

T&C Development dispune de personal calificat in executia lucrarilor de hidroizolatie terase, folosind materiale de cea mai buna calitate, lucrand in conditii de maxima siguranta si igiena. Suntem dotati cu utilajele necesare in vederea curatarii suprafetelor de lucru care protejeaza mediul inconjurator, asigurandu-va ca pe parcursul lucrarilor nu vom tulbura existenta linistita de zi cu zi.

Alaturi de noi veti beneficia de profesionalism si promptitudine.

 Pentru mai multe detalii, materiale folosite si portofoliu de lucrari  puteti accesa http://www.t-c.ro/servicii/constructii-civile/.

T&C Development ofera pentru Asociatiile de Proprietari sau Locatari si posibilitatea executarii lucrarilor de hidroizolatii a teraselor cu plata in rate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.