Ghidul Serviciilor
Terra & Construct Development, Bucuresti
inapoi la firma 1776 vizite
Poza Plan urbanistic
Foto

T&C Development realizeaza in cel mai scurt timp Documentatii tip Plan Urbanistic de Detaliu (PUD), prin care vom reglementa conditiile de amplasare, dimensionare si conformare servire edilitara a unei parcele, in conformitate cu regulamentul local de urbanism.

Planul urbanistic de detaliu are rolul de gasi amplasarea optima a unei cladiri pe parcela, precum si a retragerilor prevazute in regulamentul de urbanism si codul civil. Aceasta documentatie este premergatoare autorizatiei de construire si reglementeaza modul de intocmire a documentatiei pentru obtinerea autorizatiei de construire (DTAC – proiect arhitectura, rezistenta, instalatii)

Pentru avizarea documentatiilor tip PUD, T&C Development va sta la dispozitie pentru obtinerea avizului de circulatie si precoordonare retele.

Alaturi de T&C Development veti beneficia de profesionalism si promptitudine. Pentru mai multe detalii si oferta de pret nu ezitati sa ne contactati, la www.t-c.ro.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.