Ghidul Serviciilor
Terra & Construct Development, Bucuresti
inapoi la firma 1776 vizite
Poza Plan urbanistic
Foto

T&C Development va pune la dispozitie o echipa de arhitecti urbanisti pentru realizarea documentatiilor tip Plan Urbanistuc General (PUG).

Planul Urbanistic General este o documentatie complexa, ce necesita preluarea informatiilor din domenii conexe (amenajarea teritoriului, conservarea patrimoniului, demografie, dezvoltare urbana, structura urbana, infrastructura urbana etc.) si ofera o strategie de dezvoltare pe 10-15 ani.

Planul Urbanistic General trebuie sa analizeze toate problemele asezarii urbane sau rurale pentru a oferi cele mai bune solutii ce vor fi cuprinse intr-un regulament local de urbanism (RLU).

Planul Urbanistic General ofera o viziune de dezvoltare a unei localitati, fie el municipiu, oras, comuna. Astfel dezvoltarea acelei asezari umane nu se mai face spontan ci intr-un mod controlat, coerent si ordonat.

Alaturi de T&C Development veti beneficia de profesionalism si promptitudine. Pentru mai multe detalii si oferta de pret nu ezitati sa ne contactati, la www.t-c.ro.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.