Ghidul Serviciilor
Terra & Construct Development, Bucuresti
inapoi la firma 1776 vizite
Poza Plan urbanistic
Foto

Aveti un teren si zona unde este amplasat nu va permite realizarea constructiei dorite? T&C Development va intocmeste, in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret, Planul Urbanistic Zonal.

Planul urbanistic zonal (PUZ)  poate modifica indicii urbanistici: procentul de ocupare al terenului (POT), coeficientul de utilizare al terenului (CUT) si regimul maxim de inaltime (RMH) in conformitate cu regulamentul local de urbanism si a legii 350 / 2001 cu modificarile ulterioare.

Aceasta documentatie poate modifica si unitatea teritoriala de referinta (UTR) in conformitate cu planul UTR si Reglemantari aferent PUG sau PUZ aprobate anterior.

Pentru avizarea Planului Urbanistic de Detaliu T&C Development va sta la dispozitie pentru obtinerea Avizului de Oportunitate, a avizului de circulatie si fluenta a traficului dar si cel de precoordonare retele edilitare. Specialistii nostri vor prezenta proiectul in cadrul comisiilor de specialitate in vederea obtinerii avizelor cerute prin certificatul de urbanism.

Alaturi de T&C Development veti beneficia de profesionalism si promptitudine. Pentru mai multe detalii si oferta de pret nu ezitati sa ne contactati, la www.t-c.ro.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.