Ghidul Serviciilor
Terra & Construct Development, Bucuresti
inapoi la firma 1776 vizite
Poza Proiecte de restaurari
Foto

T&C Development va sta la dispozitie pentru executarea lucrarilor de restaurare, lucrari cu o complexitate deosebita,  care trebuie sa tina cont atat de rezistenta cladirii respective, cat si de refacerea finisajelor interioare si exterioare.

Indiferent de complexitatea lucrarilor  de restaurare, T&C Development dispune de ingineri si arhitecti cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, personal de executie calificat in vederea executarii acestor tipuri de lucrari ce au in vedere pe tot parcursul derularii lucrarilor conservarea plastica arhitecturala, cat si a materialelor existente, oferind garantie in exploatare pentru lucrarile executate. conform Legii 51/1990.

Fara restaurare, multe constructii valoroase din punct de vedere istoric si architectural vor fi pierdute si vor reprezenta un pericol real, atat pentru utilizatori cat si pentru persoanele ce tranziteaza zonele din proximitatea acestor monumente istorice.

Alaturi de T&C Development veti beneficia de profesionalism in executarea lucrarilor.

Pentru mai multe detalii puteti accesa http://www.t-c.ro/servicii/restaurare/ sau http://www.t-c.ro/servicii-business/restaurare-2/.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.