Ghidul Serviciilor
Terra & Construct Development, Bucuresti
inapoi la firma 1776 vizite
Poza Reabilitari termice
Foto

Avand in vedere costurile ridicate pentru incalzirea sau racirea spatiilor de locuit, este necesara reabilitarea constructiilor pentru a reduce coeficientul de transfer termic.

Pentru fiecare constructie in parte sa va face un studiu al coeficientului global G – eficienta termica a constructiei. Acesta este obligatoriu in cazul in care se doreste obtinerea unui aviz de la inspectoratul de stat pentru constructii. In functie de rezultatele obtinute, se solicita cresterea  izolatiei termice a acesteia.

Pentru a se realiza o izolatie termica eficienta, trebuiesc izolate toate elementele exterioare ale constructiei, mansardele, fundatiile exterioare. In functie de dorintele beneficiarului se pot alege diverse solutii de termoizolare:

-Termoizolare cu polistiren expandat

-Termoizolare cu vata minerala bazaltica

- Fatade ventilate termoizolante

In final coeficientul de transfer termic va fi micsorat si se vor face economii semnificative in exploatare.

O casa pasiva este o cladire cu o inalta performanta energetica si cu un nivel foarte ridicat de confort. Casele pasive se caracterizeaza prin faptul ca nu utilizeaza sisteme conventionale de incalzire – racire, resursele necesare de incalzire – racire, sunt  acoperite, valorificand energia transmisa de soare si pamant.

Alaturi de T&C Development veti beneficia de profesionalism si promptitudine. Pentru mai multe detalii si oferta de pret nu ezitati sa ne contactati, la www.t-c.ro.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.