Ghidul Serviciilor
Terra & Construct Development, Bucuresti
inapoi la firma 1776 vizite
Poza Servicii de amenajare
Foto

 

T&C Development ofera solutii prin  specialistii sai atestati in domeniul de proiectare peisagera, inclusiv executarea prin personal calificat a amenajarilor de parcuri, gradini, zone de promenada si relaxare, locuri de joaca, dotari ale bazelor sportive, terenuri fotbal, tenis, etc, oferind totodata si sugestii de prezentare si modalitati de intretinere accesibile si rapide.

T&C Development dispune  de utilaje tehnologice de ultima generatie si de o gama foarte variata de materiale la preturi avantajoase, de la furnizori de renume pe piata din domeniu.

Alaturi de noi veti beneficia de profesionalism, promptitudine si respectarea termenelor de predare a lucrarilor. Pentru mai multe detalii, materiale folosite si portofoliu de lucrari  nu ezitati sa ne contactati. Mai multe detalii gasiti la http://www.t-c.ro/servicii-business/amenajare-peisagera/ si http://www.t-c.ro/servicii/amenajare-peisagera/.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.