Ghidul Serviciilor
T.c Catering, Catering Evenimente - Bucuresti Si Brasov
inapoi la firma 1486 vizite
Poza Meniuri
Foto
Foto
Foto

Aperitiv    

-felioare de panine cu Roqueford 80gr

-rondele de cartofi cu prosciuto 60gr

-rulou bacon si prune uscate 80gr

-tartine cu somon 80gr

-frunze de andiva si raficchio cu macrou 80gr

-frigarui cu mozzarella si rosii cherry 80gr      

Peste:    

-Somon cu sos mustar si mazare cu telina 200/150gr      

-Pui cu rozmarin cu peste si salata de vara 200/100/100gr      

-File de vita in crusta cu legume 250/150gr      

Desert:    

-Panna cotta cu 3 arome 120gr

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.