Ghidul Serviciilor
Tabara De Tenis
inapoi la firma 560 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto

  

Tabara de tenis 2010

Tabara de tenis este un proiect in care copiii invata tenis dar mai ales invata sa se bucure, sa fie darnici, sa spuna multumesc, sa primeasca si sa dea feedback, sa-si prezinte ideile, sa obtina ce-si doresc negociind fara "te rooooog" si fara "ma supar".

Totul se face prin joc urmat de sesiuni de de debriefing si cu mare bucurie premiem zilnic: "cea mai ordonata camera", "cea mai punctuala echipa", "veselul zilei" si multe altele. ---

Organizam tabere de tenis pentru initierea si dezvoltarea jocului de tenis pentru copii si adulti pentru ca:

Vom continua an de an, iar pe cei 200 ii vom urmari pana ajung campioni sau adulti realizati profesional si uman.

Convingerea ca tenisul influenteaza in bine viata celor care il practica ne-a dat energia de a incepe. Ideea fiind primita cu mare interes de potentialii participanti si faptul ca primele grupe au fost deja completate de prieteni si copiii acestora ne-au incurajat sa vrem mai mult.

Acum UNEFS (Facultatea de Sport),  FRT (Federatia Romana de Tenis) si mai multe cluburi de tenis, urmeaza sa ne devina parteneri. Avem o locatie superba (la Amara), iar pentru primele  serii avem deja grupe de antrenament formate.

Proiectul urmeaza sa fie dezvoltat in toata tara, iar in acest moment derulam discutii cu locatii din Bucuresti, Brasov, Sibiu, Cluj, Timisoara si  Constanta.

Toti participantii la tabara de copii vor fi evaluati din punct de vedere al performantei pentru tenis. Cei cu adevarat talentati vor fi sustinuti asumandu-ne parte din cheltuielile de antrenament pentru un an calendaristic si in continuare daca performantele obtinute vor recomanda asta.

Seriile sunt: 

Pretul unei serii este 980 RON plus TVA/ participant  (1215 RON TVA inclus)  si include:

Pretul nu include transportul la, si de la locatia taberei. La cerere putem facilita transportul.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.