Ghidul Serviciilor
Taco Impex - Constructii Civile Si Industriale, Sibiu
inapoi la firma 260 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto

 Activitatea societatii se incadreaza in sfera constructiilor civile, a constructiilor industriale si a constructiilor agrozootehnice.

Conditia de competitivitate a firmei noastre o reprezinta satisfacerea exigentelor clientilor prin materiale nou aparute pe piata, calitate ireprosabila si promptitudine in executarea lucrarilor.

   De asemenea, mentionam ca personalul de conducere al firmei are o experienta de peste 25 ani in domeniu si a coordonat tehnic lucrari de importanta mare pentru municipiul Sibiu.

    De la infiintare, societatea a lucrat cu profit. Societatea a achitat la timp si in termenele scadente toate datoriile catre bugetul statului si furnizori.

Societatea dispune de un spatiu de 4000 mp in Sibiu cu depozite pentru materiale si spatii de cazare si servirea mesei pentru 10 angajati.

Firma are in dotare scule de mica si mare mecanizare cum ar fi: macarale turn, boburi, compactoare mecanice, macarale fereastra, circulare, pikamere electrice, buldo-excavator, mini-excavator etc. De asemenea dispune de un parc auto compus din mijloace de transport materiale (autobasculante, autoutilitare) si mijloace de transport personal la punctele de lucru. 

Societatea noastra este o socitate flexibila, care se adapteaza la orice tip de lucrare si la orice imprejurare aparuta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.