Ghidul Serviciilor
Tami Clinic-Timisora
inapoi la firma 4305 vizite
Poza Tratament varice
Foto
Foto

Ce sunt varicele? Cand venele isi pierd elasticitatea, apar dilatatii patologice.

Portretul robot al varicelor

Nume: varice. Semnalmente: culoare albastruie. Localizare: gambe, coapse, fata. Caracteristici: inestetice si foarte enervante. Mai ales vara, cand caldura le umfla si mai tare.

De ce apar varicele? Este cea mai frecventa boala a vaselor sanguine. 55% dintre femeile cu varste intre 20 si 70 de ani sunt afectate de varice. De obicei, aparitia lor e favorizata de: mostenire genetica: in peste 80% din cazuri; profesie: cand implica pozitia verticala prelungita - profesori, vanzatori, stomatologi etc.; efort muscular intens: halterofili; obezitate: prin greutatea ce apasa membrele si prin dezechilibrele neuro-endocrine pe care le implica; sarcina: prin cresterea presiunii intraabdominale; caldură si umiditate: in exces; constipatia: tot prin presiune intraabdominala; Afectiunea debuteaza treptat, prin amorteli discrete si o senzatie de greutate in gamba. In zona afectata, pielea se subtiază, devine transparenta, lucioasa si foarte sensibila la traumatisme. O veste proasta: varicele nu se vindeca de la sine! Mai mult, daca sunt ignorate, vor produce complicatii.

Tami Clinic aduce in premiera la Timisoara o metoda revolutionara pentru tratamentul varicelor. Metodele de pana acum nu ofereau rezultate sigure.Prin termocoagulare cu radiofrecventa venectaziile sunt eliminate vazand cu ochii. Instant.Pregatiti-va de invazia fustitelor si a pantalonilor scurti! Varicele sunt pe cale de disparitie!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.