Ghidul Serviciilor
Tar Mv, Iasi - Statii De Mixturi Asfaltice Si Statii De Desorbtie Termica
inapoi la firma 3200 vizite
Poza Statie emulsie bituminoasa
Foto
Foto

STATIE DE EMULSIE BITUMINOASA,  CAPACITATE 3500 l/h, tip 3IEBStatia de emulsie bituminoasa este destinata prepararii emulsiilor bituminoase cationice folosite in principal pentru aplicarea tehnologiilor la rece de constructie, intretinere si reparare a drumurilor.

 Statia de emulsie are un regim de functionare cvasicontinua. Emulsia bituminoasa catonica este un amestec coloidal compus din doua faze: bitumul (cca. 60%) dispersat la dimensiuni micronice si o faza apoasa (cca. 40%) mentinuta la o temperatura de aproximativ 36 °C.In prima etapa a procesului se prepara faza apoasa, iar in etapa finala se realizeaza dispersia micronica a amestecului bitum/solutie apoasa. Faza apoasa se prepara in sarje in compartimentul sau, fiind un amestec de apa acid si amina precis dozate. Cu ajutorul unui agitator are loc etapa propriu-zisa de preparare a solutiei apoase. Solutia apoasa si  bitumul sunt introduse in moara coloidala cu ajutorul unor pompe, pompa de bitum cu turatie fixa, iar pompa solutie apoasa cu turatie variabila, realizandu-se proportia de cca. 60% bitum si 40 % solutie apoasa.Moara coloidala prepara in mod continuu emulsia care este apoi trimisa printr-un circuit la un rezervor de stocare fie la o instalatie alimentare emulsie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.