Ghidul Serviciilor
Pensiunea Taverna Pietrei Craiului
inapoi la firma 807 vizite
Poza Tabere la munte
Foto

Tabere la munte – Zarnesti, Plaiul Foii, Piatra Craiului

Turism si agrement

Datorita pozitiei geografice, orasul Zarnesti are un mare potential turistic.

Se poate practica alpinismul, echitatia (calaria), drumetiile montane in cele mai salbatice zone din Europa si anume in Piatra Craiului, unde populatia de animale salbatice este foarte numeroasa.

Masivul Piatra Craiului este principala atractie turistica a zonei Zarnestiul fiind principala baza de plecare spre cele mai multe si cele mai frumoase trasee turistice din masiv. Masivul Piatra Craiului are o creasta cu lungimea de 25 km si altitudini de peste 2000 metri, este cea mai lunga si cea mai inalta creasta calcaroasa din Romania.

Alte atractii includ Garofita Pietrei Craiului, o floare unica in lume si o gasim in masivul Piatra Craiului, Coltul Chiliilor ( lacas sfant intr-o grota), Prapastiile Zarnestilor (aproximativ 3 km lungime) si multe altele.

Se mai pot practica plimbarile cu carutele trase de cai spre comunele apropiate, Magura sau Pestera, sau se mai poate practica asa-numitul bird watching, in Prapastiile Zarnestiului sau in imprejurimi.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.