Ghidul Serviciilor
Pensiunea Taverna Pietrei Craiului
inapoi la firma 807 vizite
Poza Team Building la munte
Foto

Daca doriti sa organizati un team building sau chiar un “drink building” ati gasit locatia perfecta, in Zarnesti la poalele Muntelui Piatra Craiului.

Va punem la dispozitie o cabana cu 40 de locuri – 14 camere duble twin sau matrimoniale, o camera tineret cu 4 locuri si doua apartamente cu cate doua camere, restaurant  cu loc de dans ,foisor si terasa exterioara, sala conferinte dotata cu videoproiector si  flipchart.

Cabana este situata la poalele masivului Piatra Craiului inconjurata de un peisaj mirific si nimic altceva, asa ca, nimeni nu va va incurca sa va bucurati de liniste si voie buna.

Puteti incerca unele din activitatile puse la dispozitie de noi: – Darts, foosball, tenis de masa daca vremea nu permite activitati exterioare – Mountain bikes – Tir cu arcul – Echitatie – Tiroliana – Foc de tabara – Drumetie la schitul Coltii Chiliei – Drumetie in Prapastiile Zarnestiului – Vizitarea castelului Bran si  Cetatea Rasnov – Vizita la rezervatia de ursi din Zarnesti

Sau ceva mai extravagant: – O plimbare cu elicopterul deasupra Brasovului – Zbor captiv cu balonul cu aer cald

Doriti mai multe? Doriti si altceva? Atunci spuneti-le pe toate la contact@taverna-pietrei-craiului.ro  sau 0747 020 935

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.