Ghidul Serviciilor
Taxasist Advices - Contabilitate, Audit, Consultanta Fiscala
inapoi la firma 220 vizite
Poza Audit
Foto

Consta in activitatea de examinare, in vederea exprimarii de catre auditorii financiari a unei opinii asupra situatiilor financiare, in conformitate cu Standardele internationale de audit financiar ale Federatiei Internationale a Contabililor (IFAC). Auditul financiar poate fi solicitat fie ca o obligatie legala, fie ca o obligatie statutara sau in mod expres de catre asociatii/actionarii entitatii. Opinia exprimata se consemneaza intr-un raport de audit destinat celor interesati.

Echipa noastra de auditori financiari, membri ai Camerei Auditorilor Financiari din Romania, prin procedee specifice, isi exprima o opinie cu privire la starea economica generala a unei companii, firme sau autoritati institutionale asa cum este redata ea in evidentele contabile, in conturi, bilanturi si fluxurile de trezorerie, dar care la randul lor acestea redau o imagine fidela a realitatii economice a societatii.
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.