Ghidul Serviciilor
Taxasist Advices - Contabilitate, Audit, Consultanta Fiscala
inapoi la firma 220 vizite
Poza Consultanta
Foto

Legislatia fiscala este un domeniu supus unei permanente schimbari. Pentru a mentine o imagine de ansamblu, este esential sa aveti un partener competent, capabil sa optimizeze afacerea dumneavoastra din punct de vedere fiscal, continuu, si care sa va poata oferi asistenta in vederea respectarii legislatiei curente.

Echipa noastra de consultanti fiscali, membrii ai C.C.F. (Camera Consultantilor Fiscali), vor dezvolta cele mai bune solutii fiscale pentru societatea pe care o administrati.

Serviciile noastre sunt oferite persoaneor juridice romane si straine, persoanelor fizice rezidente sau nerezidente, persoanelor fizice autorizate, ONG-urilor etc. prin filialele din BUCURESTI (pentru afacerile din Bucuresti si Ilfov) si CERNAVODA.

Prioritatea numarul unu a echipei noastre de specialisti este de a va propune cele mai bune solutii fiscale, punandu-va la dispozitie urmatoarele servicii: Atuurile noastre sunt:

Indiferent de dimensiunea companiei, va suntem alaturi cu o oferta personalizata de consultanta fiscala.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.