Ghidul Serviciilor
Taxasist Advices - Contabilitate, Audit, Consultanta Fiscala
inapoi la firma 220 vizite
Poza Contabilitate
Foto
Datele financiar contabile stau la baza deciziilor de investitii iar situatiile financiare reprezinta o importanta sursa de informatii.

Sunt activitati de cercetare efectuate de specialisti in contabilitate, acestia avand calitatea de experti contabili, membri activi al C.E.C.C.A.R. (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania) cu scopul de a stabili adevarul intr-o anumita situatie, problema sau litigiu. Aceste expertize, finalizate cu raport de expertiza, pot sa fie intocmite atat la cererea dumneavoastra, in scop de informare sau clarificare a unor aspecte financiare, dar si la cererea instantei, expertiza judiciara.

Un expert contabil cu experinta, desemnat special pentru dumneavoastra, va emite un Raport la finalul procesului de expertiza, in care va prezenta concluziile analizei societatii dumneavoastra.

Suntem un partener de incredere, iar expertii nostri sunt profesionistii, membri activi CECCAR care, datorita experientei de peste 20 ani in domeni, garanteaza servicii de calitate si o activitate personalizata pentru afacerile din Bucuresti si Ilfov.

Nu ezitati sa ne contactati si va vom raspunde in cel mai scurt timp oferindu-va servicii de expertiza contabila adaptate si solutii competente.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.