Ghidul Serviciilor
Taxhouse - Administrare Fiscala, Consultanta Bucuresti
inapoi la firma 109 vizite
Poza Consultanta generala
Foto

Legislatia si reglementarile fiscale se schimba rapid, iar masuri suplimentare ce vizeaza contracararea evitarii platii taxelor si imbunatatirea transparentei sunt puse in aplicare peste tot la nivel mondial – in acest context, obtinerea consilierii fiscale inainte de implementarea unor decizii economice cheie este conduita adecvata pentru un management responsabil ce cauta sa protejeze cu atentie si sa maximizeze valoarea pentru actionari.

Echipa noastra dedicata si specializata de consultanti fiscali ofera servicii generale de consiliere fiscala pentru diverse aspecte fiscale, oferind asistenta personalizata in cadrul tranzactiilor sau pe baza de abonament, pregatind opinii scrise sau oferind informatii actualizate cu privire la aspecte fiscale punctuale. De asemenea, oferim asistenta pentru obtinerea unor confirmari in avans sau solutii fiscale individuale anticipate de la autoritatile fiscale romane. Experienta noastra fiscala internationala este completata de colaborarea noastra cu experti fiscali straini din reteaua Taxand pentru a oferi solutii fiscale internationale integrate.

Serviciile noastre generale cuprind consultanta si structurare in diverse arii precum:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.