Ghidul Serviciilor
Taxhouse - Administrare Fiscala, Consultanta Bucuresti
inapoi la firma 109 vizite
Poza Preturi de transfer
Foto

volutiile actuale din cadrul OCDE si al Uniunii Europene, alaturi de globalizarea comertului si extinderea continua a corporatiilor multinationale au condus la un stadiu in care problematica preturilor de transfer a devenit unul dintre cele mai importante aspecte cu care se confrunta in prezent multinationalele, dar si companiile locale. Investigatiile autoritatilor fiscale in aceasta privinta au devenit, de asemenea, mai accentuate. Urmand tendinta internationala, legislatia romaneasca privind preturile de transfer impune companiilor locale sa aiba la dispozitie documentatia privind preturile de transfer pe baza careia autoritatile fiscale pot evalua conformitatea cu principiul preturilor de piata.

In acest context, echipa noastra specializata de consultanti fiscali are capacitatea, cunostintele si experienta vasta necesare pentru a va asista sa respectati reglementarile actuale din Romania privind preturile de transfer sau sa treceti printr-o inspectie fiscala. Pentru a acoperi implicatiile complexe transfrontaliere, lucram impreuna cu experti straini in stabilirea preturilor de transfer din reteaua Taxand, in vederea atenuarii consecintelor fiscale adverse, cum ar fi dubla impunere sau penalitati pentru nerespectarea cerintelor legale in diferite jurisdictii.

Serviciile noastre legate de preturile de transfer includ:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.