Ghidul Serviciilor
T&c Investigatii Private
inapoi la firma 88 vizite
Poza Consultanta
Foto

In epoca moderna, conceptul de securitate se refera atat la confidentialitatea si integritatea informatiilor, cat si la protejarea dientilor, angajatilor proprii si a valorilor companiilor, componente esentiale ale afacerii.

Din aceasta perspectiva, securitatea trebuie privita ca o investitie ce mentine si permite dezvoltarea afacerilor, reducand costurile operational, deschizand noi oportunitati, dar si ca o investitie in protectia afacerii, prevenind eventualul cost generat de impactul negativ al unui incident de securitate.

Intrucat in Romania nu se realizeaza inca statistici detaliate pe produse sau servicii conexe cu securitatea, este necesar sa apelati intotdeauna la experienta dobandita in practica de societatile de consultanta in domeniul securitatii.

Concluziile acestora cu privire la securitate si, in special, la modul cum este privita de catre management investitia in securitate se incadreaza in cateva tipare.

 

Necesitatea sigurantei

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.