Ghidul Serviciilor
T&c Investigatii Private
inapoi la firma 86 vizite
Poza Securitatea informatiei
Foto

Informatia este o valoare importanta a afacerii. Confidentialitatea, integritatea si disponibilitatea informatiei pot fi esentiale pentru mentinerea competitivitatii, a profitabilitatii, a legalitatii, precum si a imaginii comerciale. Companiile si sistemele lor informationale, se confrunta din ce in ce mai mult cu amenintari la adresa securitatii care provin din partea multor surse, dintre care cele mai importante sunt: actiunile concurentei, sisteme informatice insuficient protejate, lipsa procedurilor cu privire la circulatia documentelor in societate, actiuni ale partenerilor de afaceri, ale angajatilor, lipsa protectiei informative a convorbirilor telefonice sau a intalnirilor confidentiale.

 

 

De ce este necesara securitatea informatiei?

Actiunile acestor surse pot imbraca forme variate, de la actiuni subtile ca frauda prin sistemele informatice sau spionaj, pana la actiuni violente, toate cu scopul de a obtine informatii confidentiale. De cele mai multe ori, in goana lor dupa profit, companiile neglijeaza activitatea de protectie a informatiei, fie datorita mentalitatii conform careia "lor nu li se poate intampla nimic", fie pentru ca nu vor sa consume energie si timp pentru o activitate in care nu sunt specializati si pe care nu o inteleg. In toate cazurile, o cerinta minima in asigurarea managementului securitatii informatiei, o reprezinta alegerea unui consultant specializat pe investigate si protectie informativa, care sa identifice bresele in sistemul de protectie si sa investigheze posibilele scurgeri de informatii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.